098F008A-B550-45CC-BD12-3DBB8F620AF1

Ayurveda escape

Här har vi skapat en plats att ta emot vila, glädje, energi och återhämtning på.
Nedan kan du läsa mer om våra olika behandlingar och paket.
Ayurveda Escape handlar om att du tar dig tid för dig själv.

Just nu är jag på föräldraledighet men öppnar åter i mars.
Vi börjar våren med ett fint erbjudande!!!
Ayurvedisk massage 60 minuter 500kr (ord pris 795kr)
Ayurvedisk hälsorådgivning 700kr (ord pris 995kr)


 SLIMMINGE - SKURUP - SKÅNE - SVERIGE
 Bokningar & frågor till mail: ayurvedaescape@gmail.com 

Reiki - en helande stund

Ta emot healing och läkning.

Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig möjlighet till djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Speciellt bra vid stress, oro och ångest samt insomnia.

marma - En läkande stund

Längtar du efter återhämtning och läkning?

Marmabehandling
Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna.

Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Efter behandlingen ingår en lång vila. Bara vara.

helande kristallskålar

Hjälper dig med sömnen och för mycket tankar! Lugnar systemet.

En vacker upplevelse för 2-3 personer. 
Ljudet av kristallskålar är vibrerande och magisk. Vibrationerna tar sig förbi de medvetna tankarna och hjälper dig att släppa taget om motstånd och hinder för att landa i total avslappning.

Vi börjar med en Intoning för att landa på mattan. Ni får hitta en skön viloposition med hjälp av filtar och bolster. Därefter får leds ni in i en skön ochåterhämtande stund med klangskålarnas vibrationer.

Den här upplevelsen är för alla som vill prova meditation, för dig som behöver återhämtning och för dig som är nyfiken.

Huvudmassage & Fotbad

Ge dig själv en lugnande stund!

Behandlingen börjar med en kopp te eller dryck och ett fotbad i trädgården. Därefter får du en 30 minuters huvudmassage och vila. Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm sesamolja. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar. Shiroabhyanga är en bra introduktion till de ayurvediska behandlingarna.

Abhyanga oljemassage

Balanserar vata - den kalla, torra och splittrade obalansen.
 

Känner du oro, ångest eller stress är detta en behandling för dig. Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Behandlingen passar fint året runt, extra lämpad under höst och vinter. Balanserar vata dosha.

detox med garshan

Om du känner dig blockerad och trög i systemet!

Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med lättare, varm oljemassage som hjälper till med eliminering av de toxiner man frigör under den första och stimulerande delen av behandlingen. Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren då kroppen behöver renas från det skydd kroppen samlat på sig under våren.

shirodara

För sinnet & Sömen

Behandlingen inleds med en kortare kroppsmassage med varm olja.  Därefter får en stråle olja under 20 minuter långsamt strömma ned över pannan och hjässan. Behandlingen lugnar ned det centrala nervsystemet, ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Till följd av detta förbättras den mentala klarheten. Det är en lugn och avstressande behandling där spänningar löses upp och hela nervsystemet får lugn och ro.

Basti - En damm med varm olja placeras på olika ställen på kroppen

Under behandlingen bygger vi upp en damm på kroppen som fylls med varm olja. Efter oljedammen följer en massage över området

-Kati Basti är en behandling av ryggslutet vid olika besvär med stelhet, smärta, stress och sömnbesvär.
-Janu Basti är en behandling över knäskålarna för att balansera artrit och smärta i knän.
-Hridaya Basti är placerad över hjätat och stärker hjärtats funktioner.
-Giva Basti placeras på övre delen av ryggen och nacken och balanserar nacksmärtor, frozen shoulder och cervikal spondylos.
-Nabhi basti - placeras över naveln och balanserar magproblem, fertilitet, IBS - förstoppning och obehag i buken - ökar fertilitet - bra vid mensvärk och klimakteriebesvär - gör det möjligt att släppa taget om djupt rotade känslor

ayurvedisk hälsorådgivning
med certifierad rådgivare

En hälsorådgivning utgår ifrån en Pulsläsning.
Pulsens egenskaper ger information om din hälsostatus och eventuella obalanser. 

De ayurvediska råden är oftast enkla men effektiva och kan omfatta kost, dagliga rutiner, livsstilsförändringar, yoga/motion, köksråd, andningsövningar, örter och mycket mer.

Oftast görs små förändringar över lång tid en stor skillnad för vår hälsa och vårt välbefinnande. Jag rekommenderar minst 3 hälsorådgivningar i det första steget för en balanserad hälsa.

Emilia har flera års utbildning och många års erfarenhet med över tusen hälsorådgivningar bakom sig.

Gudinna

Längtar du efter att bli ompysslad? 

Kanske du är väldigt bra på att ge men har glömt bort hur det känns att ta emot?


Under denna stund får du en skön, varm oljemassage för att landa. Därefter ett skönt fotbad och en ansiktsmask efter din huds behov.

En vitaliserande stund.
Ayurvedisk Abhyanga oljemassage + fotbad, ansiktsmask samt en stund i vår infraröda sittbastu.

massagerummet

Med tillhörande badrum och sovloft.

ayurvedisk butik

Här kan du köpa ayurvediska produkter

trädgården

Här kan du njuta under din vistelse

"Älskar massagerummet.
Takhöjden och färgvalen är för mig lugnande när jag tar emot en gudomlig behandling av Emilia" /Sofia

"Helt fantastisk energi när man går in i trädgården. Vill inte åka härifrån. Väldigt lugnande och läkande plats" /Anna

"Hälsorådgivningen var väldigt informativ och spot on på det jag själv har upllevt. Emilia är varm och kärleksfull och materialet jag fått är enkelt att följa."/Lisa

KONTAKT
AYURVEDA ESCAPE
EMILIA KRAFT NOBEL
Certifierad Ayurvedisk Häslorådgivare, massageterapeut, gongspelare, yinyogalärare, lekspecialist och utbildare.
0708-946089
ayurvedaescape@gmail.com

Copyright © 2017 AYUR.SE, All Rights Reserved