teambuilding med lotte & emilia

Så roligt att du hittat oss och vår sida. Här kan du pussla ihop din heldag med teambuildning och kickoff. Helt enligt vad ni i er arbetsgrupp är i behov av. Här följer några av de tjänster vi kan skapa för er. Hör gärna av er för mer info och planering av er dag!

DIVERSITY ICEBREAKER
Vilka är mina styrkor i en grupp? Utifrån tre modeller av personlighet och förmågor, görs ett enkelt personlighetstest. Därefter blir det gruppaktivitet om resultatet. Spännande, lättsamt och ett enkelt sätt att få en grupp till ökad förståelse.

FOKUSÖVNING
Allt runtomkring snurrar på snabbt och tankarna plockar upp alla intryck som vi i vardagen blir matade med. Men vad händer när vi stannar upp och bara tar in det som finns nära oss. Hittar fokus och tydlighet.

FLEXIBILITETSÖVNING & LEK
En otroligt rolig och busig stund tillsammans med övningar som tar flexibilitet och skapande till en helt ny nivå.

MJUK OCH LUGN YOGA MED FOKUS PÅ ÅTERHÄMTNING
För att mjuka upp kroppen och få en paus från processer och tankar landar vi i skön och lättsam yoga med avslappning.

DYNAMISK YOGA
En mer fysisk och pulshöjande yoga för att skapa fysiskt utmaning och höja glädjen i rörelse och hälsa.

KRISTALLSKÅLAR & GONGBAD
Ge ditt team en transformerande stund med vibrationer från kristallskåler och en gong. En upplevelse ni sent kommer glömma.

HÄLSA & MATLAGNING
Lär er laga mat enligt naturens lagar. Hur äter vi för att skapa hälsa genom året och de olika säsongerna. 

HUVUDMASSAGE
En möjlighet för deltagarna att få en kort stund med total avslappning och skön huvudmassage
 

lotte hansson

Att hjälpa andra att vara mer närvarande, komma i balans och kunna känna sin egen kraft fullt ut, är för mig oerhört värdefullt. Tänk att vi alla har det inom oss och ibland behöver vi ta hjälp för att komma vidare på vår väg - tillsammans eller enskilt.

I min erfarenhet finns kunskap kring ledar- och grupputveckling, processledning och även yogalärare, ayurvedisk hälsorådgivare och terapeutisk healer.

emilia kraft nobel

Jag älskar förändring och transformation. Att vara bollplank i processer och genom leken släppa på hinder eller stagnation. Mitt sätt att leda människor är dynamiskt från litet till stort, utforskande och med mycket humor.

Med mig i bagaget är jag utbildare och föräldrastöd om autism, yogalärare, massageterapeut, hälsorådgivare, gruppledare för självprocesser samt lekspecialist.

Mail:
info@ayur.se

Telefon:
Lotte 0709925054
​​​​​​​
Emilia 0708946089


Vi kommer gärna till er eller så kommer ni till oss i centrala malmö