här kan du boka en behandling eller hälsorådgivning med mig

Alla länkar leder dig vidare till Ayurvediskt center

Ayurvedisk Hälsorådgivning 60 minuter
-Pulsläsning
-Råd & Rekommendationer
-Återbesök 30-60 minuter rekommenderas

En nystart för dig
Ge dig själv en halvdag bara för dig
- hälsorådgivning med råd och rekommendationer
- ayurvedisk massage

Pranayama - Andningsteknik - Privat session
Upplever du mycket stress i ditt liv?
Vill du hitta ett sätt att hantera oro och ångest på?
Kanske du har något stort framför dig som du behöver hjälp med att hantera?

Pranayama Andningsträning är otroligt effektivt för sömnen, sinnet, stress, matsmältningen och energilöshet.

På en privatsession får du prova flera andningstekniker för att hitta dina favoriter som är mest effektiva för just dig. Du får också ett material om Pranayama.

Välj om du vill komma till vårt center eller om du vill ha sessionen online.
30 minuter 350kr  BOKA

Ayurvedisk massage

Abhyanga - oljemassage
Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm egentillverkad örtmedikerad olja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vintern.
Forskning på Abhyanga oljemassage visar minskad stress
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr  90 minuter 1050kr BOKA

Garshan - med råsidenhandskar
Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med oljemassage. Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr BOKA

Vishesh
Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.
Behandlingstid 60 minuter 795 kr BOKA
 


Marmabehandling
Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr BOKA

Shiroabhyanga – huvudmassage
Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm sesamolja. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar.
Behandlingstid: 30 minuter 350kr BOKA

Shirodhara
Behandlingen inleds med en 20 minuter lång massage av huvud, nacke, axlar och ansikte. Därefter får en stråle varm olja under 20 minuter långsamt strömma ned över pannan och hjässan. Behandlingen avslutas med en vila. Behandlingen lugnar ned det centrala nervsystemet, ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Till följd av detta förbättras den mentala klarheten. Det är en lugn och avstressande behandling där spänningar löses upp och hela nervsystemet får lugn och ro.
Total behandlingstid: 60 minuter 850kr (inkl ca 8 dl ekologisk olja) 

Emilia Kraft Nobel
Cert. Ayurvediskt Hälsorådgivare   Massageterapeut   Yogalärare
Mail: ayurvedaescape@gmail.com