Namnlös design (5) kopia

Ayurvediskt center

skeppsbron 5 - malmö

pranayama - andningsövning - över telefon


Få verktyg i hur du kan komma i balans med hjälp av andningstekniker.
Effekten är lugnande, rogivande, stillar tankar, främjar sömnen men kan även balansera matsmältningen, ge energi, stimulans och fokus.

Vill du hitta ett sätt att hantera oro och ångest på? Kanske du har något stort framför dig som du behöver hjälp med att hantera?
På en privatsession får du prova flera andningstekniker för att hitta dina favoriter som är mest effektiva för just dig.
Du får också ett material om Pranayama.
30 minuter 350kr

Boka din session med Emilia nu!

reikihealing - en läkande behandling

Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig möjlighet till djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.


Boka Reiki med Emilia!

Reikihealing i julklapp

Pris:
750 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2126905
Antal:
Tänk att få ge eller ta emot återhämtning, omvårdnad och läkning i julklapp!

Köp ett fysiskt eller elektroniskt presentkort på reikihealing.
Välj på 1-3 behandlingar att ge bort som lyxig julklapp.

1 ggr 750kr
2 ggr 1400kr
3 ggr 2000kr

Giltighet i 6 månader hos Emilia Kraft Nobel på Ayurveda Escape i Skurup & Ayurvediskt Center Malmö
 

här kan du läsa mer om de olika behandlingarna som jag erbjuder
Lördagar på ayurvediskt center, skeppsbron 5 malmö


Abhyanga - oljemassage
Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm sesamolja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vintern.
Forskning på Abhyanga oljemassage visar minskad stress
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Garshan - med råsidenhandskar
Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med oljemassage. Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Vishesh
Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.
Behandlingstid 60 minuter 795 kr 


Marmabehandling
Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Reikihealing
Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig möjlighet till djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.
Speciellt bra vid stress, oro och ångest samt insomnia.
Behandlingstid: 60 minuter + vila 750kr

Kombinationer
Återhämtande - Abhyanha & Marma 90 minuter 1150kr
Stimulerande - Garshan & Vishesh 90 minuter 1150kr

Boka massage eller behandling lördagar i Malmö på Ayurvediskt center, Skeppsbron 5 - bokadirekt.se
OBS! TIDERNA BOKAS SNABBT UPP, SÅ VAR I GOD TID!

våren 2022 på ayurvediskt center

något att längta till!
Några utvalda lördagar under våren 2022 på Ayurvediskt center
djupdykande meditativ healing

yoga nidra & kristallskålar
-djupa vibrationer-