098F008A-B550-45CC-BD12-3DBB8F620AF1

Ayurvediskt center

skeppsbron 5 - malmö

Vår vision är att göra Malmö mer
hälsosamt, lite mjukare och mer hållbart

Med kunskap kring preventiv vård och välbeprövade hälsoläror som ser till kropp, sinne, själ och känslor är detta inte bara möjligt utan vårt allra viktigaste mål. Här finner du Ayurvediska hälsorådgivare och massageterapeuter, reikihealers, kiropraktor, matlagningskurser, gongbad, yoga och mycket annat. För att läsa mer om klasserna jag håller på centret gå till kalendern på startsidan längst ner.
Här kan du läsa mer: ayurvedisktcenter.se

Ayurvediskt center

hälsorådgivning, massage & behandlingar

Ayurvedisk hälsorådgivning 
På en ayurvedisk hälsorådgivning får du, efter pulsläsning, råd och rekommendationer som stödjer och utvecklar din hälsa.
Din hälsa påverkas enligt ayurveda av omständigheter som tex kost, motion, årstid, boendemiljö, relationer, tankar och känslor. Genomrekommendationer och råd som yoga, andning, örter, köksråd och livsstilsförändringar kan du uppnå en större balans och förbättrad hälsa.
Pris: 995kr Tiden för denna hälsorådgivning är 60 minuter, därefter skräddarsys ett material som skickas till dig på mail. 

Abhyanga - oljemassage
Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm sesamolja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vintern.
Forskning på Abhyanga oljemassage visar minskad stress
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Garshan - med råsidenhandskar
Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med oljemassage. Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Shiroabhyanga
Shiroabhyanga är massage av huvud, ansikte, nacke och skuldror. Ges med eller utan varm sesamolja. Behandlingen löser upp stress och lättar spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror. Shiroabhyanga stimulerar cirkulationen i huvudet och lugnar sinnet och tänkandet. Klarheten i sinnet ökar. Shiroabhyanga är en bra introduktion till de ayurvediska behandlingarna.
Behandlingstid: 30 minuter 350kr


Marmabehandling
Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Kombinationer
Återhämtande - Abhyanga & Marma 90 minuter 1150kr
En nystart för dig - Hälsorådgivning & min behandling 120 min 1950kr

Boka hälsorådgivning, massage eller behandling lördagar i Malmö på Ayurvediskt center, Skeppsbron 5 - bokadirekt.se
OBS! TIDERNA BOKAS SNABBT UPP, SÅ VAR I GOD TID!

Klippkort - 3x 60 minuter

Pris:
2 100 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2126910
Antal:
Finns i lager
Vill du njuta av Ayurvedisk massage under en längre period och verkligen ta emot balans, återhämtning och välmående?

Här har du olika alternativ på klippkort:
3 x 60 minuter massage 2100kr - du sparar 285kr

Dina klipp kan användas till Abhyanga, Vishesh, Garshan, Marma & Reiki och går att använda till friskvårdsbidraget.

Klippkortets giltighetstid är 1 år och kan nyttjas hos Emilia Kraft Nobel på Ayurveda Escape i Skurup eller Ayurvediskt Center i Malmö. Köp klippkortet till dig själv eller i present!

Friskvårdsbidraget funkar på både massage, yoga & hälsorådgivning!

Digital föreläsning om Ayurveda

Pris:
175 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

här kan du lära dig  mer om ayurveda

Köp en digital föreläsning med mig om Ayurvedans grunder och hitta in i goda vanor för din hälsa.

KONTAKT
AYURVEDA ESCAPE
EMILIA KRAFT NOBEL
Certifierad Ayurvedisk Häslorådgivare, massageterapeut, gongspelare, yogalärare, lekspecialist och utbildare.
0708-946089
info@ayur.se

Copyright © 2017 AYUR.SE, All Rights Reserved