Ayurvediskt center

skeppsbron 5 - malmö

Vår vision är att göra Malmö mer
hälsosamt, lite mjukare och mer hållbart

Med kunskap kring preventiv vård och välbeprövade hälsoläror som ser till kropp, sinne, själ och känslor är detta inte bara möjligt utan vårt allra viktigaste mål. Här finner du Ayurvediska hälsorådgivare och massageterapeuter, reikihealers, kiroprator, matlagningskurser, yoga och mycket annat. Här kan du läsa mer: ayurvedisktcenter.se

yoga nidra & kristallskålar

Yoga Nidra är en djup men också enkel form av meditation och avslappning. Yoga Nidra kallas yogisk sömn och är väldigt återhämtande. Ljudet av kristallskålar är vibrerande och magisk. Vibrationerna från kristallskålarna tar sig förbi de medvetna tankarna och hjälper dig att släppa taget om motstånd och hinder för att sinnet ska få landa i total avslappning.

Klassen börjar med en Intoning för att landa på mattan. Du får hitta en skön viloposition med hjälp av filtar och bolster. Om du har en egen ögonkudde får du gärna ta med den. Efter klassen bjuds det på te och frukt.

Den här klassen är för alla som vill prova meditation, för dig som behöver återhämtning och för dig som är nyfiken.

Datumen i vår: 
Lördagen den 5 februari Kl: 16.00-18.00 Fullbokad

Fredagen den 18 mars Kl: 18.00-20.00 Fullbokad
Fredagen den 29 april Kl: 18.00-20.00 Fullbokad
Fredagen den 20 maj Kl: 18.00-20.00 Fullbokad
Fredagen 7 oktober KL: 18.00-20.00 Platser finns!

Anmälan:
bokadirekt.se

Pris:
350kr

Plats:
Ayurvediskt Center, Skeppsbron 5 Malmö 

Varmt välkommen!

bilder från klassen den 5 februari

här kan du läsa mer om de olika behandlingarna som jag erbjuder
Lördagar på ayurvediskt center, skeppsbron 5 malmö

Reikihealing - en läkande behandling
Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig möjlighet till djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning.

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

Behandlingstid: 60 minuter 750kr


Abhyanga - oljemassage
Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage med varm sesamolja. Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter. Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser samt under hösten och vintern.
Forskning på Abhyanga oljemassage visar minskad stress
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Garshan - med råsidenhandskar
Garshan är en helkroppsmassage som renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen avslutas med oljemassage. Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlats i kroppen. Ges med fördel under våren.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Vishesh
Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.
Behandlingstid 60 minuter 795 kr 


Marmabehandling
Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Djupt avslappnande och balanserande för sinne och kropp. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess.
Behandlingstid: 60 minuter 795 kr 

Reikihealing
Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig möjlighet till djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.
Speciellt bra vid stress, oro och ångest samt insomnia.
Behandlingstid: 60 minuter + vila 750kr

Kombinationer
Återhämtande - Abhyanga & Marma 90 minuter 1150kr
Stimulerande - Garshan & Vishesh 90 minuter 1150kr

Boka hälsorådgivning, massage eller behandling lördagar i Malmö på Ayurvediskt center, Skeppsbron 5 - bokadirekt.se
OBS! TIDERNA BOKAS SNABBT UPP, SÅ VAR I GOD TID!

Klippkort

Pris:
2 000 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2126910
Antal:
Vill du njuta av Ayurvedisk massage under en längre period och verkligen ta emot balans, återhämtning och välmående?

Här har du olika alternativ på klippkort:
3 x 60 minuter massage 2000kr - du sparar 385kr
5 x 60 minuter massage 3200kr - du sparar 775kr
8 x 60 minuter massage 5000kr - du sparar 1360kr

Dina klipp kan användas till Abhyanga, Vishesh, Garshan, Marma & Reiki

Klippkortets giltighetstid är 1 år och kan nyttjas hos Emilia Kraft Nobel på Ayurveda Escape i Skurup eller Ayurvediskt Center i Malmö

Köp klippkortet till dig själv eller i present!

Friskvårdsbidraget funkar på både massage, yoga & hälsorådgivning!