098F008A-B550-45CC-BD12-3DBB8F620AF1

yoga & meditation

För mig är yoga ett sätt att landa. Att låta kropen och sinnet mötas. Ett sätt att få perspektiv, medvetenhet och läkning. Yinyoga har för mig inneburit sorgebearbetning, stressreducering, fokus och energi. Jag började yoga i Malmö för ungefär 10 år sen och har alltid dragits till den mer lugna och stretchande formen samt den meditativa som tex Yoga Nidra. 2016 gick jag också en kurs i meditation som heter Source med min Ayurvedalärare Johan Ljungsberg. Mitt sinne har fått träning i att ta hand om tankar och oro samt hjälp mig enormt när jag har balanserat min IBS. 2017 gick jag min första utbildning i yinyoga och har sen dess gett flera klasser i veckan i Malmö och Skurup.

Mina elever pratar ofta om att min röst är magisk, att den vibrerar in i kroppen och lugnar systemet direkt. För mig började den effekten och upplevelsen efter min resa till Indien 2019 då jag gjorde en Pancha Karma hos min lärare Dr Vinay Vora samt bodde en natt på ett Ashram där jag fick sjunga mantran och vid ett tillfälle blev uppkallad själv med min vän att sjunga. Efter den händelsen har min röst förändrats. Halschakrat har börjat läka.

ayurvediskt center malmö

Jag har varit med sen starten 2019 på Ayurvediskt Center och ger olika klasser med yoga och soundhealing samt hälsorådgivning och massage. Jag har samskapat många klasser med min fina vän och kollega Lotte Hansson som är Terapeutisk och energitransformerande healer.  lottehansson.se

ayurvedisktcenter.se
​​​​​​​Från hösten 2023 kommer jag pausa en tid för min föräldraledighet.

Ayurvediskt center

selfboost yoga i skurup

När jag och min man flyttade till Skurups kommun 2017 började jag direkt leta lokal för min yoga och redan våren 2018 hade jag hittat en mysig källare som jag delade med en annan yogalärare Mona Caroline i lite mer än ett år. Sen hade jag turen att få ge mina klasser på hennes helt nyrenoverade och vackra yogastudio Self Boost. Och sedan dess har jag skapat klasser med yin, ashtanga och soundjourney.
Hösten 2023 håller jag klasser på måndagar så långt jag kan under min graviditet.
Måndagar hösten 2023
Yin flow kl 18.00
Yinyoga 19.30

 

selfboostyoga.se

KONTAKT
AYURVEDA ESCAPE
EMILIA KRAFT NOBEL
Certifierad Ayurvedisk Häslorådgivare, massageterapeut, gongspelare, yogalärare, lekspecialist och utbildare.
0708-946089
info@ayur.se

Copyright © 2017 AYUR.SE, All Rights Reserved